Κρέπες με σπανάκι & προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ

krepes

Συστατικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το βάζουμε στο τηγάνι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Προσθέτουε το σπανάκι, το ξύσμα από το λεμόνι και σοτάρουμε για 5-10 λεπτά μέχρι να πέσει ο όγκος από το σπανάκι.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά, βάζουμε το ξερό θυμάρι και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
  • Απλώνουμε τις κρέπες στον πάγκο εργασίας μας.
  • Μοιράζουμε τη γέμιση σε κάθε κρέπα με μία τσιμπίδα ώστε να μείνουν τα υγρά στο τηγάνι.
  • Σπάμε τη φέτα με τα χέρια μας και την προσθέτουμε σε ένα μπολ μαζί με 300 γρ. κεφαλοτύρι. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και προσθέτουμε 2 κ.σ. σε κάθε κρέπα.
  • Τυλίγουμε τις κρέπες και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ 25x35 εκ.
  • Περιχύνουμε τις κρέπες με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το μείγμα τυριών που έμεινε στο μπολ.
  • Ψήνουμε για 25-35 λεπτά.
  • Αφήνουμε 15-20 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Δείτε το video: https://goo.gl/EiosQr