Τορτίγια με Κοτόπουλο και Νιβατό

tortigia

Εύκολη συνταγή
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά

Υλικά για 5 άτομα

  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/4 κ.γ. αλάτι ψιλό
  • 2 κ.γ. θυμάρι Φρέσκο (μόνο φύλλα)
  • 150 γρ. μαρούλι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 150 γρ. Nιβατό ΟΛΥΜΠΟΣ 4%
  • 1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 400 γρ κοτόπουλο βρασμένο χωρίς κόκαλο (καθαρό βάρος)
  • 5 τορτίγιες ολικής άλεσης
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το λεμόνι, το ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι, θυμάρι, τα κρεμμυδάκια, το νιβατό, τη μουστάρδα και το μέλι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Μοιράζουμε το μείγμα αυτό στις 5 τορτίγιες, προσθέτουμε το καρότο, το μαρούλι και από πάνω μοιράζουμε το κοτόπουλο που έχουμε κόψει σε κύβάκια 1x1 εκ. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.