Δράσεις

Αθλητισμός
Στηρίζουμε το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσαι. Στην ΟΛΥΜΠΟΣ φροντίζουμε να είμαστε δίπλα στις προσπάθειες και στα όνειρα των αθλητών, στηρίζοντας αθλητές από το χώρο του στίβου και τοπικές ομάδες, ενισχύοντας το αθλητικό πνεύμα.

Εκπαίδευση Μαθητών
Στην ΟΛΥΜΠΟΣ, καθημερινά, γίνονται επισκέψεις από σχολεία, ώστε να ξεναγηθούν στους χώρους του εργοστασίου και να ενημερωθούν ταυτόχρονα για τα προϊόντα και την σωστή διατροφή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο, πάνω από 1000 μαθητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, επισκέπτονται το εργοστάσιο της ΟΛΥΜΠΟΣ.

Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε αμέτοχοι στην οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας και στις συνέπειες αυτής. Για αυτό το λόγο, στηρίζαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε με προϊόντα διάφορες κοινωνικές ομάδες, δίνοντας έμφαση σε οργανισμούς που έχουν σχέση με το παιδί. Ταυτόχρονα υποστηρίζουμε κοινωνικά Παντοπωλεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας με στόχο την ενίσχυση πολλών οικογενειών. Η οικογένεια και το παιδί αποτελούν σημαντική θέση για εμάς στην ΟΛΥΜΠΟΣ και φροντίζουμε για τη συνεχή στήριξή τους στους δύσκολους καιρούς της κρίσης στην Ελλάδα.

Rainforest Alliance

Η ΟΛΥΜΠΟΣ συνεργάζεται με την Rainforest Alliance με κοινό όραμα την προστασία των δασών, τη βελτίωση των μέσων διαβίωσης των αγροτών καλλιεργητών κακάο και των δασικών κοινοτήτων, την προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή. Έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι και φύση ευδοκιμούν σε αρμονία.

Η χρήση του πιστοποιημένου κακάο, είναι ένα ακόμη βήμα προς το δικό μας δρόμο βιωσιμότητας.