Κεφίρ

Το Κεφίρ γνωστό εδώ και αιώνες, καταναλώνεται σε κάθε γωνιά της γης αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού:
  1. Αποτελεί πολύ καλή πηγή ασβεστίου το οποίο:

    • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων.
    • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
    • Απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και δοντιών.
  2. Αποτελεί πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στη
    διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
  3. Έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά οξέα. Η μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
  4. Έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε νάτριο. Η μείωση της κατανάλωσης νατρίου συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη των θρεπτικών συστατικών του κεφίρ στα μοναδικά προϊόντα, φτιαγμένα με την αυθεντική συνταγή, μόνο από 100% ελληνικό γάλα και καλλιέργεια κεφίρ.