Ο κος Κωνσταντίνος μας υποδέχεται με ένα πλατύ χαμόγελο. Από οικογένεια κτηνοτρόφων, ασχολείται τις τελευταίες 5 δεκαετίες, από τα 11 του, με την ελληνική κτηνοτροφία και συγκεκριμένα με τα πρόβατα ενω τα τελευταία χρόνια και με τα κατσίκια. “Οι διαφορές είναι μεγάλες, τα πρόβατα έχουν περισσότερη δουλειά. Τα κατσίκια είναι πιο ελεύθερα και πιο παράξενα στην ψυχολογία”.
“Μεγάλωσα μέσα στα ζώα” μας λέει ενώ η αγάπη του για αυτά και το μεράκι του για τη φροντίδα τους ζωγραφίζονται στο πρόσωπο του. Φροντίζει να προσφέρει στα 200 ζώα του ζωοτροφές άριστης ποιότητας και τριφύλλι που καλλιεργεί ο ίδιος ενώ μας τονίζει πως “τα ζώα είναι ελεύθερα και καθαρά.”
Ως κτηνοτρόφος 4ης γενιάς, τα τελευταία 3 χρόνια έχει μπει ενεργά στην παραγωγή του βιολογικού κατσικίσιου γάλακτος, χωρίς να αντιμετωπίσει εξαρχής ιδιαίτερες δυσκολίες με στόχο να διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες και να αυξήσει το εισόδημα του χάρη στη σημασία και την υψηλή θρεπτική αξία για την οποία αναγνωρίζεται πλέον το κατσικίσιο γάλα.
Ατενίζοντας τον ορίζοντα μας μιλάει για το πόσο θα ήθελε να ασχοληθούν και τα παιδιά του με την κτηνοτροφία ώστε να συνεχίσουν μια παράδοση γενεών, λέγοντας μας ταυτόχρονα πως οι υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν όσο απαιτεί το επάγγελμα.
Το μέλλον για τον κο Κωνσταντίνο είναι αισιόδοξο: “Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πρέπει να στηριχθεί το επάγγελμα διότι χωρίς αυτό δεν υπάρχει μέλλον.”
Περήφανος και χαρούμενος για τη συνεργασία του με την ΟΛΥΜΠΟΣ, μας αποχαιρετά και παροτρύνει τους καταναλωτές να προμηθεύονται το βιολογικό κατσικίσιο γάλα άφοβα: “Είναι το καλύτερο και το πιο θρεπτικό γάλα.”