ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Αφράτα ζαμπονοτυροπιτάκια με ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη
Αλμυρές
Chef
ΥΛΙΚΑ
330 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
350 γρ.
Βρώμη
Κεφαλοτύρι
Τριμμένο
170 γρ. ζαμπόν
2 μέτρια αυγά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
Βρώμη
Βρώμη
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το
Βρώμη
, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το ζαμπόν και το προσθέτουμε μέσα στο μείγμα ανακατεύοντας.
Αλευροβουτυρώνουμε μια φόρμα του Cupcake με 12 θήκες και ρίχνουμε το μείγμα σε κάθε θήκη.
Ρίχνουμε 1 με 2 κ.γ.
Κεφαλοτύρι
τριμμένο πάνω σε κάθε ένα ζαμπονοτυροπιτάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Αφράτα και πεντανόστιμα Ζαμπονοτυροπιτάκια για κάθε περίσταση!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου