Βάζουμε το Βούτυρο αγελάδος κομμένο σε κομμάτια, το λάδι, το νερό, το αλάτι και τη ζάχαρη σε πυρίμαχο μπολ.
Το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίσει το Βούτυρο αγελάδος και στις άκρες να ξεκινήσει ο βρασμός.
Με προσοχή, το βγάζουμε και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας γρήγορα με σπάτουλα ή σύρμα ώστε να μαζευτεί η ζύμη σε μπάλα και να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του μπολ.
Τη βάζουμε σε ταρτιέρα.
Αφήνουμε λίγα λεπτά να γίνει χλιαρή και με τα δάχτυλα τη στρώνουμε στην ταρτιέρα.
Βάζουμε μεμβράνη ψησίματος ή αντικολλητικό χαρτί και γεμίζουμε με βαρίδια (όσπρια ρύζι κλπ). Ψήνουμε για 20 λεπτά να ροδίσει ελαφρά. Αφαιρούμε τα βαρίδια.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Ψιλοκόβουμε σε καρέ όλα τα λαχανικά και τα κρεμμύδια σαν φέτες λεπτές.
Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά, προσθέτοντας το μπέικον για 4-5 λεπτά να μαραθούν ελαφρά και να ροδίσει το μπέικον.
Γεμίζουμε την τάρτα με τα σοταρισμένα λαχανικά, το μπέικον, τα τυριά, τα βότανα και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω, να τη βλέπουμε.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και το αλατοπίπερο με ένα πιρούνι. Περιχύνουμε σιγά σιγά για να μη βγει το υγρό έξω από τη ζύμη (μετά θα ξεκολλάει δύσκολα)
Τα λαχανικά πρέπει να μισοφαίνονται, μην καλυφθούν τελείως από τα αβγά.
Πασπαλίζουμε λίγα βότανα στην επιφάνεια και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο μέχρι να σταθεροποιηθεί η γέμιση.
Αφήνουμε 10 λεπτά να σταθεί στον πάγκο και έπειτα κόβουμε και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.