Αλμυρό κέικ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
kefalotiri-packshot-gallery-0
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπάμε το Βούτυρο αγελάδος μέχρι να αφρατέψει.
  2. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και έπειτα συμπληρώνουμε το αλεύρι.
  3. Αφού χτυπήσουμε ελαφριά, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας Στραγγιστό γιαούρτι 5%.
  4. Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε και αυτό στο μίγμα μας.
  5. Κόβουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε το τριμμένο Κεφαλοτύρι.
  6. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα μας σε βουτυρωμένη φόρμα
  7. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη