ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Αλμυρό κέικ
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
200 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ.
Κεφαλοτύρι
200 γρ. ζαμπόν
200 γρ.
Φέτα Π.Ο.Π.
4 αυγά
2 κ.σ.
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Αλάτι-πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το
Βούτυρο αγελάδος
μέχρι να αφρατέψει.
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και έπειτα συμπληρώνουμε το αλεύρι.
Αφού χτυπήσουμε ελαφριά, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε και αυτό στο μίγμα μας.
Κόβουμε τη
Φέτα Π.Ο.Π.
σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε το τριμμένο
Κεφαλοτύρι
.
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα μας σε βουτυρωμένη φόρμα
Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου