Αλμυρό κέικ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
kefalotiri-packshot-gallery-0
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπάμε το Βούτυρο αγελάδος μέχρι να αφρατέψει.
  2. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και έπειτα συμπληρώνουμε το αλεύρι.
  3. Αφού χτυπήσουμε ελαφριά, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας Στραγγιστό γιαούρτι 5%.
  4. Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε και αυτό στο μίγμα μας.
  5. Κόβουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε το τριμμένο Κεφαλοτύρι.
  6. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα μας σε βουτυρωμένη φόρμα
  7. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί