Αλμυρό κέικ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
kefalotiri-packshot-gallery-0
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπάμε το Βούτυρο αγελάδος μέχρι να αφρατέψει.
  2. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και έπειτα συμπληρώνουμε το αλεύρι.
  3. Αφού χτυπήσουμε ελαφριά, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας Στραγγιστό γιαούρτι 5%.
  4. Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε και αυτό στο μίγμα μας.
  5. Κόβουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε το τριμμένο Κεφαλοτύρι.
  6. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα μας σε βουτυρωμένη φόρμα
  7. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου