Μηλόπιτα με στραγγιστό γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. φαρίνα
  • 1 συσκευασία Στραγγιστό γιαούρτι 5%
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • Λίγο αλάτι
  • Χυμό από 3 πορτοκάλια
  • 4 αυγά
  • 5-6 μήλα
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • ½ κ.γ. κανέλα
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε το αλάτι, τη φαρίνα, το μπέικιν πάουντερ και το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και το χυμό από τα πορτοκάλια, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί.
  4. Από πάνω στρώνουμε τα μήλα σε φέτες.
  5. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε στους 170 °C για 40-45 λεπτά.

Από την Αγγελική Μ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
afrato-dixromo-voutirenio-keik
Αφράτο Δίχρωμο Βουτυρένιο Κέικ
Αφράτο Δίχρωμο Βουτυρένιο Κέικ
nistisimo-aladoto-kazan-ntipi
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
biskota-me-3-ylika
Μπισκότα με 3 υλικά
Μπισκότα με 3 υλικά