ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Αρωματικό βούτυρο με φρέσκα βότανα για ψητά
20′
25
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
250 γρ.
βούτυρο
ΟΛΥΜΠΟΣ
1 κ.σ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
1 κ.σ. ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού
1 κ.σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
1 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφήνουμε το
βούτυρο
εκτός ψυγείου για να μαλακώσει.
Το πατάμε με ένα πιρούνι μέσα σε ένα μπολ ώστε να γίνει σαν κρέμα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου να προκύψει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Βάζουμε το αρωματικό βούτυρο σε μεμβράνη και ρολάρουμε ώστε να πάρει το σχήμα κυλίνδρου.
Στρίβουμε και δένουμε τις δύο άκρες κάθε μεμβράνης.
Το βάζουμε στο ψυγείο ώστε να στερεοποιηθεί καλά.
Όταν θα το χρησιμοποιήσουμε το κόβουμε σε φέτες .
Σερβίρουμε το βούτυρο επάνω σε κάποια ψητό κρέας η σε ψητό καλαμπόκι η σε ένα φρυγανισμένο ψωμί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο