Αρωματικό βούτυρο με φρέσκα βότανα για ψητά

20′
25
ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου  για να μαλακώσει.
  2. Το  πατάμε  με ένα πιρούνι  μέσα σε ένα μπολ ώστε να γίνει σαν κρέμα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  3.  Συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου να προκύψει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  4. Βάζουμε το αρωματικό βούτυρο σε μεμβράνη και ρολάρουμε ώστε να πάρει το σχήμα κυλίνδρου.
  5. Στρίβουμε και δένουμε τις δύο άκρες κάθε μεμβράνης.
  6. Το βάζουμε στο ψυγείο  ώστε να στερεοποιηθεί  καλά.
  7. Όταν θα το χρησιμοποιήσουμε το κόβουμε σε φέτες .
  8. Σερβίρουμε το βούτυρο επάνω σε κάποια ψητό κρέας η σε ψητό καλαμπόκι  η σε ένα φρυγανισμένο ψωμί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nistisimo-aladoto-kazan-ntipi
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
biskota-me-3-ylika
Μπισκότα με 3 υλικά
Μπισκότα με 3 υλικά
cheesecake-me-straggisto-giaourti
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!