Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι, αν χρειάζεται.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
Βάζουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
Τραβάμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και μεταφέρουμε το πικάντικο βούτυρο σε ένα μπολάκι.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό που βρίσκεται λίγο πριν το σημείο βρασμού, προσθέτουμε το ξύδι, το αλάτι και ανακατεύουμε.
Σπάμε ένα-ένα τα αυγά σε μία τρυπητή κουτάλα, για να σουρώσουμε το πιο ρευστό μέρος του ασπραδιού, τα μεταφέρουμε σε ένα μπολάκι και στη συνέχεια στην κατσαρόλα με το ζεστό νερό.
Αφήνουμε τα αυγά μέσα στην κατσαρόλα μέχρι το ασπράδι τους να μαγειρευτεί πλήρως αλλά ο κρόκος να παραμείνει ρευστός, για περίπου 5 λεπτά.
Αφαιρούμε τα αυγά από την κατσαρόλα με την τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας, τα αφήνουμε να στραγγίσουν ελαφρώς και τα αλατίζουμε.
Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα απλώνοντας στη βάση τους το αρωματικό γιαούρτι και βάζοντας από πάνω τα αυγά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο από το πικάντικο βούτυρο και προσθέτουμε το φρυγανισμένο ψωμί.