Αφράτο banana bread σε 5 λεπτά

ΥΛΙΚΑ
  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 2 μέτρια αυγά
  • 170 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 70 γρ. ηλιέλαιο
  • 4-5 σταγόνες υγρή βανίλια
  • 140 γρ. Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ. τρούφα σοκολάτας
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις μπανάνες, την καστανή ζάχαρη, τα αυγά και με ένα πιρούνι τα σπάμε πολύ καλά.
  2. Ρίχνουμε το ηλιέλαιο, τις σταγόνες βανίλιας, το Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη  και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Προσθέτουμε το μπέικιν, το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
  4. Προσθετουμε την τρούφα σοκολάτας και αναμιγνύουμε πολύ καλά το μείγμα.
  5. Αλευρολαδώνουμε μια φόρμα 30×11 εκ. και προσθέτουμε το μείγμα.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170 °C για 60-65 λεπτά.
  7. Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και έπειτα το ξεφορμάρουμε πάνω σε μια σχάρα.

Το πιο νόστιμο και αφράτο banana bread είναι έτοιμο να το απολαύσετε!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου