Σε έναν πολυκόφτη ρίχνουμε τις 3 κ.σ. ζάχαρη, τη μαστίχα, το μαχλέπι, το κακουλέ (κάρδαμο), τις βανιλίνες και χτυπάμε πολύ καλά.
Τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τα υγρά ,την υπόλοιπη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα.
Ρίχνουμε το μπέικεν μέσα στο αλεύρι, κοσκινίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Ρίχνουμε την τρούφα σοκολάτας και ανακατεύτουμε πολύ καλά.
Σε μια φόρμα 26-28 εκ. αφού έχουμε βάλει στον πάτο λαδόκολλα αλευροβουτυρώνουμε και προθέτουμε το μείγμα.
Χτυπάμε ελαφρώς πάνω στον πάγκο για να φύγει ο αέρας και προσθέτουμε το φλουρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 60-70 λεπτά στους 170-180 °C.
Αφήνουμε να κρυώσει για 3 λεπτά για να μπορέσουμε να την πιάσουμε, τη ξεφορμάρουμε αναποδογυρίζοντας την πάνω σε μια σχάρα και την αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Σε ένα γυάλινο μπολάκι έχουμε κόψει λευκή κουβερτούρα, τη σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και λιώνουμε σε φουρνάκι μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο ανακατεύοντας συνεχώς.
Μεταφέρουμε τη Βασιλόπιτα με τη σχάρα σε ένα ταψί για να μπορέσουμε να τη γλασάρουμε.
Γλασάρουμε τη Βασιλόπιτα κάνοντας κυκλικές κινήσεις και την αφήνουμε να σταθεροποιηθεί.
Με λιωμένη κουβερτούρα σε ένα κορνέ γράφουμε ημερομηνία, ευχές και στολίζουμε με τριμμένο φυστίκι Αιγίνης.
Τη μεταφέρουμε σε μια πιατέλα και η Βασιλόπιτα είναι έτοιμη να στολίσει το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας.