Παντζαροσαλάτα με στραγγιστό γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ
  • Μισό κιλό παντζάρια
  • Μισό κιλό Στραγγιστό γιαούρτι 5%
  • 300 γρ. μαγιονέζα
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ.γ. αλάτι (κοφτή)
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε τα παντζάρια και στη συνέχεια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά καρέ.
  2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το Στραγγιστό γιαούρτι 5%, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και την παγώνουμε για λίγο στο ψυγείο.
  4. Σερβίρουμε με μυρωδικά της αρεσκείας μας.

Από την Χριστίνα Ξ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας