Παντζαροσαλάτα με στραγγιστό γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ
  • Μισό κιλό παντζάρια
  • Μισό κιλό Στραγγιστό γιαούρτι 5%
  • 300 γρ. μαγιονέζα
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ.γ. αλάτι (κοφτή)
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε τα παντζάρια και στη συνέχεια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά καρέ.
  2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το Στραγγιστό γιαούρτι 5%, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και την παγώνουμε για λίγο στο ψυγείο.
  4. Σερβίρουμε με μυρωδικά της αρεσκείας μας.

Από την Χριστίνα Ξ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο