Παντζαροσαλάτα με στραγγιστό γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ
  • Μισό κιλό παντζάρια
  • Μισό κιλό Στραγγιστό γιαούρτι 5%
  • 300 γρ. μαγιονέζα
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ.γ. αλάτι (κοφτή)
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε τα παντζάρια και στη συνέχεια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά καρέ.
  2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το Στραγγιστό γιαούρτι 5%, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και την παγώνουμε για λίγο στο ψυγείο.
  4. Σερβίρουμε με μυρωδικά της αρεσκείας μας.

Από την Χριστίνα Ξ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nistisimo-aladoto-kazan-ntipi
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
biskota-me-3-ylika
Μπισκότα με 3 υλικά
Μπισκότα με 3 υλικά
cheesecake-me-straggisto-giaourti
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!