ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Πανεύκολα γλυκάκια με βελούδινη κρέμα
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
500 γρ.
Βρώμη
(2 κούπες)
100 γρ. ζάχαρη (1/2 κούπα)
50 γρ. κορν φλάουρ (4 κ.σ.)
4-5 σταγόνες υγρή βανίλια
50 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
(2 κ.σ.)
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
Φιστίκι Αιγίνης
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
100 γρ κουβερτούρα
1 κτσ ηλιέλαιο (10 γρ)
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ
Ινδοκάρυδο
ΠΡΟΪΟΝ
Βρώμη
Βρώμη
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το
Βρώμη
, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, τις σταγόνες βανίλιας και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
Αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το
Βούτυρο αγελάδος
και μοιράζουμε την κρέμα σε μικρά ποτηράκια.
Την αφήνουμε να κρυώσει τελείως και να σταθεροποιηθεί σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Ξεφορμάρουμε και ρολάρουμε προσεκτικά τα γλυκάκια στο θρυμματισμένο φιστίκι Αιγίνης.
Σε ένα μπολάκι έχουμε σπάσει κουβερτούρα ρίχνουμε το ηλιέλαιο και τη λιώνουμε σε φουρνάκι μικροκυμάτων για 1 λεπτό ή σε μπεν μαρί.
Αλείφουμε την κουβερτούρα στην επάνω πλευρά από το κάθε γλυκάκι.
Στολίζουμε με ινδοκάρυδο και τα πιο νόστιμα και εύκολα γλυκάκια είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Φτιάξτε τα για κάθε περίσταση και όλοι θα τα λατρέψουν!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου