Μπισκότα με 3 υλικά

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το Βούτυρο αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ και το ζαχαρούχο γάλα.
  2. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό, μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.
  3. Αλευρώνουμε τον πάγκο, ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 0,5 με 1 εκ. και κόβουμε με κουπάτ (φλιτζάνι του καφέ) τα μπισκότα.
  4. Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 oC για περίπου 15’ με 20′.
  5. Αφήνουμε να κρυώσουν και βουτάμε το μισό μέρος των μπισκότων σε λιωμένη κουβερτούρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη