Brownie με ΚΑΡΠΟΣ: Σοκολατένιο και vegan

ΥΛΙΚΑ
  • Βρώμη φουντούκι
  • 200 γρ. μαύρη σοκολάτα vegan
  • 170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 3 κ.γλ. κακάο
  • 180 γρ. ζάχαρη
  • 5 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. φουντούκια
  • Υγρή βανίλια
  • Αλάτι
ΠΡΟΪΟΝ
karpos-vrwmi-fountouki-packshot-gallery-0
Βρώμη φουντούκι
Βρώμη φουντούκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.
  2. Σε μπεν μαρι λιώνουμε 150 γρ. σοκολάτας και αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με τη ζάχαρη και το αλάτι.
  4. Προσθέτουμε τη βανίλια, το λάδι, το ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη φουντούκι και τη λιωμένη σοκολάτα μέχρι να ενωθούν.
  5. Ψιλοκόβουμε και ανακατεύουμε την υπόλοιπη σοκολάτα και τα περισσότερα φουντούκια, κρατώντας λίγα για να στολίσουμε το γλυκό μας. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα απλώνοντάς το ομοιόμορφα. Πασπαλίζουμε από πάνω με τα υπόλοιπα φουντούκια και, στη συνέχεια το βάζουμε στο φούρνο για 20 έως 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν εξωτερικά, αλλά ακόμα να είναι αφράτο στη μέση.
  6. Αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 5 λεπτά και το αναποδογυρίζουμε σε μια σχάρα και μετά σερβίρουμε ζεστό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα