Caesar salad

ΥΛΙΚΑ
  • 120 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 20 γρ. παρμεζάνα ή κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. worcestershire sauce
  • 1 κ.γ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
  • 200 γρ. μαρούλι
  • 220 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ψημένο
  • 20 γρ. κρουτόν
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλέθουμε στο multi το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, την παρμεζάνα ή το κίτρινο τυρί, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη worcestershire sauce, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να έχουμε μια sauce.
  2. Πλένουμε το μαρούλι, το κόβουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ.
  3. Αδειάζουμε μέσα τη sauce, το κοτόπουλο, τα κρουτόν και ανακατεύουμε.
  4. Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου