Κλασικό κέικ βανίλιας

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
gala-zwis-plires-packshot-gallery-0
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το Βούτυρο αγελάδος, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά, ένα τη φορά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
  3. Προσθέτουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 2% , το Γάλα ζωής πλήρες, το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
  4. Απλώνουμε το μείγμα σε μία αλευροβουτυρωμένη φόρμα 10×30 εκ. ή στην κλασική στρογγυλή φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 °C  για περίπου 45-55 λεπτά.
  5. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά, το ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου