Σαλάτα του Καίσαρα

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ

  • 1 μικρό φιλέτο κοτόπουλο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Μαρούλι iceberg
  • Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • ½ κ.γ. μουστάρδα
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 κ.γ. ξίδι
  • 15-20 γρ. παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φέτα ζυμωτό ψωμί
  • Ρίγανη
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές και το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Αφαίρουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι, προσθέτουμε τη φέτα ψωμί κομμένη σε κυβάκια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγη ρίγανη.
  3. Ψήνουμε μέχρι να γίνει τραγανά.
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, τη μουστάρδα, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού και την παρμεζάνα.
  5. Κόβουμε περίπου ¼ από το iceberg και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  6. Ρίχνουμε από επάνω το dressing και ανακατεύουμε.
  7. Βάζουμε τη σαλάτα σε ένα πιάτο, κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες, το τοποθετούμε πάνω στη σαλάτα, προσθέτουμε τα κρουτόν και γαρνίρουμε με έξτρα παρμεζάνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο