Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές και το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Αφαίρουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι, προσθέτουμε τη φέτα ψωμί κομμένη σε κυβάκια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγη ρίγανη.
Ψήνουμε μέχρι να γίνει τραγανά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, τη μουστάρδα, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού και την παρμεζάνα.
Κόβουμε περίπου ¼ από το iceberg και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Ρίχνουμε από επάνω το dressing και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη σαλάτα σε ένα πιάτο, κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες, το τοποθετούμε πάνω στη σαλάτα, προσθέτουμε τα κρουτόν και γαρνίρουμε με έξτρα παρμεζάνα.