Cheesecake με λευκή σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:

ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα μπισκότου σε ένα τσέρκι 20×20 εκ. στρωμμένο με λαδόκολλα και πιέζουμε μέχρι να έχουμε μια βάση.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το τυρί κρέμα με την άχνη μέχρι να μαλακώσει.
  4. Προσθέτουμε την κρύα Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
  5. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τη βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  6. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα 100 ml Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά.
  7. Μόλις βράσει προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
  8. Αδειάζουμε το γλάσο πάνω από το cheesecake και το αφήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nistisimo-aladoto-kazan-ntipi
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
biskota-me-3-ylika
Μπισκότα με 3 υλικά
Μπισκότα με 3 υλικά
cheesecake-me-straggisto-giaourti
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!