Cheesecake με λευκή σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:

ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
532╧Θ702
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα μπισκότου σε ένα τσέρκι 20×20 εκ. στρωμμένο με λαδόκολλα και πιέζουμε μέχρι να έχουμε μια βάση.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το τυρί κρέμα με την άχνη μέχρι να μαλακώσει.
  4. Προσθέτουμε την κρύα Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
  5. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τη βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  6. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα 100 ml Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά.
  7. Μόλις βράσει προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
  8. Αδειάζουμε το γλάσο πάνω από το cheesecake και το αφήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη