Cheesecake με λευκή σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:

ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα μπισκότου σε ένα τσέρκι 20×20 εκ. στρωμμένο με λαδόκολλα και πιέζουμε μέχρι να έχουμε μια βάση.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το τυρί κρέμα με την άχνη μέχρι να μαλακώσει.
  4. Προσθέτουμε την κρύα Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
  5. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τη βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  6. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα 100 ml Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά.
  7. Μόλις βράσει προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
  8. Αδειάζουμε το γλάσο πάνω από το cheesecake και το αφήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα