Σε ένα μπολ ρίχνουμε 24 τριμμένα μπισκότα oreo, προσθέτουμε το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος, ανακατεύουμε με πιρούνι και βάζουμε το μείγμα μας σε τσέρκι 20×20 εκ. με στρωμένη λαδόκολλα.
Στρώνουμε το μείγμα και το βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη.
Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα τυρί, χτυπάμε με το μίξερ χειρός, προσθέτουμε τη βανιλίνη, τη ζάχαρη, την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και χτυπάμε μέχρι να σφίξει το μείγμα μας.
Προσθέτουμε 8 σπασμένα μπισκότα oreo, ανακατεύουμε απαλά και στρώνουμε την κρέμα στο τσέρκι.
Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και κόβουμε σε κομμάτια.