Cheesecake OREO

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε 24 τριμμένα μπισκότα oreo, προσθέτουμε το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος, ανακατεύουμε με πιρούνι και βάζουμε το μείγμα μας σε τσέρκι 20×20 εκ. με στρωμένη λαδόκολλα. 
  2. Στρώνουμε το μείγμα και το βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη. 
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα τυρί, χτυπάμε με το μίξερ χειρός, προσθέτουμε τη βανιλίνη, τη ζάχαρη, την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και χτυπάμε μέχρι να σφίξει το μείγμα μας. 
  4. Προσθέτουμε 8 σπασμένα μπισκότα oreo, ανακατεύουμε απαλά και στρώνουμε την κρέμα στο τσέρκι.
  5. Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και κόβουμε σε κομμάτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου