Φτιάχνουμε ένα μείγμα με το Στραγγιστό γιαούρτι 2% και τα μπαχαρικά: κουρκουμά, κύμινο, πιπέρι καγιέν, κόλιανδρο και καπνιστή πάπρικα.
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο στο μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
Ψήνουμε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει.
Στη συνέχεια σιγομαγειρεύουμε το κοτόπουλο, μέχρι να μαλακώσει, σε κόκκινη σάλτσα (δική μας ή έτοιμη), αρωματισμένη με κουρκουμά, κανέλα και 1-2 φύλλα δάφνης.