Πικάντικο κοτόπουλο tikka masala με στραγγιστό γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ
  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • Κουρκουμά
  • Κύμινο
  • Πιπέρι καγιέν
  • Κόλιανδρο
  • Καπνιστή πάπρικα
  • Κανέλα
  • Φύλλα δάφνης
  • Ρύζι basmati
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Φτιάχνουμε ένα μείγμα με το Στραγγιστό γιαούρτι 2% και τα μπαχαρικά: κουρκουμά, κύμινο, πιπέρι καγιέν, κόλιανδρο και καπνιστή πάπρικα.
  2. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο στο μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
  3. Ψήνουμε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει.
  4. Στη συνέχεια σιγομαγειρεύουμε το κοτόπουλο, μέχρι να μαλακώσει, σε κόκκινη σάλτσα (δική μας ή έτοιμη), αρωματισμένη με κουρκουμά, κανέλα και 1-2 φύλλα δάφνης.
  5. Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι basmati

Από τον Διονύσης Σ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο