Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη μαγιά, το Γάλα ζωής πλήρες και ανακατεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου. Δουλεύουμε τη ζύμη με τα χέρια μας, τη βάζουμε σε ένα μπολ, την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το Βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου, την καστανή ζάχαρη, την κανέλα, το κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε ελαφρά με τη σπάτουλα μας, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Μετά από περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά απλώνουμε τη ζύμη μας σε αλευρωμένη επιφάνεια και ανοίγουμε με τον πλάστη φύλλο 30εκ./40εκ. και το γεμίζουμε με το μείγμα κανέλας που ετοιμάσαμε, απλώνοντάς το με τη σπάτουλα.
Αλείφουμε τις άκρες του φύλλου με νερό και το τυλίγουμε να γίνει ρολό.
Κόβουμε το ρολό ζύμης σε κομμάτια, πάχους 2 εκ.
Βάζουμε τα κομμάτια ζύμης με την ίσια επιφάνεια, σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα, τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα και τα βάζουμε σε ζεστό μέρος για 45 λεπτά.
Αλείφουμε τα κομμάτια ζύμης με λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 175 βαθμούς, για περίπου 15 λεπτά.
Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, την άχνη, τη βανιλίνη, το Γάλα ζωής πλήρες και ανακατεύουμε με το σύρμα, μέχρι το μείγμα μας να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.
Γαρνίρουμε τα ρολά κανέλας με την κρέμα τυριού και σερβίρουμε.