ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ
Tips:
*Μπορείτε να προσθέσετε τον φλοιό από τη φρέσκια βανίλια στο μπολ με τη ζάχαρη για να την αρωματίσετε.
*Η ποσότητα ζάχαρης για την καραμέλα χρειάζεται προσοχή ώστε να μην είναι λίγη ποσότητα και καεί η κρέμα στο καραμέλωμα.
*Δοκιμάστε να σερβίρετε την crème brûlée με σάλτσα από φρέσκα φρούτα, όπως φράουλες ή βατόμουρα. Επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να δώσετε διαφορετική γεύση στην κρέμα αρωματίζοντάς τη με μπαχαρικά, όπως με κανέλα ή κάρδαμο.
*Μπορείτε να ζεστάνετε το μείγμα με το γάλα, την κρέμα, τη βανίλια, τη μισή ζάχαρη και να το αφήσετε ένα βράδυ στο ψυγείο ώστε να αρωματιστεί πολύ καλά από τη φυσική βανίλια.