Cupcakes τριπλής σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ FROSTING

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

ΓΙΑ ΤΑ CUPCAKES:

  • 70 γρ. κουβερτούρα
  • 40 γρ. κακάο
  • 120 γρ. νερό, βραστό
  • 120 γρ. ηλιέλαιο
  • 120 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 αβγά
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
  • 60 γρ. κουβερτούρα λευκή
  • 60 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
ΠΡΟΪΟΝ
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ FROSTING

  1. Σπάμε με τα χέρια μας την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε την Kρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και καλύπτουμε το μπολ με μία μεμβράνη.
  3. Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνουμε για 2 ½ λεπτά στα 800 Watt.
  4. Αφαιρούμε από τον φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Καλύπτουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη

Για τη γέμιση

  1. Κόβουμε με τα χέρια μας την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε την Kρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και καλύπτουμε με μία μεμβράνη.
  3. Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνουμε για 1 ½ λεπτό στα 800 Watt.
  4. Αφαιρούμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Η γέμιση θέλουμε να είναι πιο αραιή από το frosting.
  5. Καλύπτουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα