1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το μηλόξιδο, τη σκόνη σκόρδο, το μέλι, το αλάτι, το Στραγγιστό Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2% και ανακατεύουμε.
2. Αποθηκεύουμε το dressing σε ένα μπουκάλι και το φυλάμε στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσουμε όποτε θέλουμε.
3. Ρίχνουμε λίγα ανάμεικτα φύλλα μαρουλιού μέσα σε ένα μπολ.
4. Βάζουμε όση ποσότητα από το dressing θέλουμε, λίγη παρμεζάνα, λίγα κριτσίνια, crispy προσούτο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε ένα βαθύ μπολ και απολαμβάνουμε !