ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Γιαουρτογλυκό με 3 υλικά
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ:
600 γρ.
Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
3 φακελάκια των 10 γρ ζελατίνη
200 γρ. νερό
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ
Γλυκό του κουταλιού βύσσινο
ΠΡΟΪΟΝ
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το
Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ
, το ζαχαρούχο γάλα και με ένα σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα φακελάκια ζελατίνες, το κρύο νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε Μπεν Μαρί βάζουμε το μπολάκι με την ζελατίνη και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να υγροποιηθεί.
Το ρίχνουμε μέσα στο μπολ και το ραβδομπλέντερ ανακατεύουμε πολύ καλα.
Το βάζουμε μέσα σένα πυρέξ 28Χ12 και το αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί τελείως.
Γαρνίρουμε με γλυκό του κουταλιού και κόβουμε σε φέτες!!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου