Κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια το ψωμί για τοστ και το βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10 λεπτά στους 180 c.
Κόβουμε στην μέση ένα φιλέτο κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά και από τις δυο πλευρές.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και το ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Σε έναν πολυκόφτη ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, την μουστάρδα, τις αντζούγιες, την τριμμένη παρμεζάνα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι, το πιπέρι και πολτοποιούμε πάρα πολύ καλά.
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια και στήνουμε την σαλάτα.
Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε με τα χέρια μας το μαρούλι ρίχνουμε την ελαφριά σάλτσα, τα κρουτόν, το φιλέτο κοτόπουλο και με ένα πίλερ κόβουμε σε χοντρές φέτες το τυρί παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους και απολαμβάνουμε την πιο νόστιμη δροσερή και ελαφριά σαλάτα τύπου Caesars