Ελαφριά κρέμα λεμονιού

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, την άχνη, το αλάτι, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και ανακατεύουμε με το σύρμα.
  2. Προσθέτουμε την κρύα Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μια μους.
  3. Γεμίζουμε τον πάτο από 6 μπολ με μπισκότο, κρέμα, ξανά μπισκότο και τέλος με κρέμα.
  4. Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  5. Γαρνίρουμε με ξύσμα λεμονιού και τριμμένα μπισκότα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου