Βάζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το ρύζι αφήνοντας να μαγειρευτεί μέχρι να εξατμιστεί το νερό.
Προσθέτουμε 600ml ρόφημα αμυγδάλου, την ζάχαρη, την βανίλια και τις φλούδες πορτοκαλιού ανακατεύοντας απαλά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσει το ρύζι.
Διαλύουμε σε ένα μπολάκι το κόρν φλάουρ με τα υπόλοιπα 50ml του ροφήματος αμυγδάλου και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το ρύζι ανακατεύοντας μέχρι να πήξει το μείγμα.
Αφαιρούμε τις φλούδες πορτοκαλιού και την βανίλια.
Σερβίρουμε σε μπολάκια, πασπαλίζοντας με λίγη κανέλα.