Σε ένα μπολ βάζουμε το Φρέσκο γάλα πλήρες, τη μαγιά, τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Στη συνέχεια, βάζουμε αλάτι, το αλεύρι, το Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε με το πιρούνι. Όταν αρχίσει να σχηματίζεται η ζύμη, συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τα χέρια μας.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε μπολ, καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε 6-12 ώρες για να ξεκουραστεί.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα.
Αφαιρούμε τη ζύμη από το μπολ και το βάζουμε στον πάγκο εργασίας μας. Η ζύμη θα είναι μαλακή και θα κολλάει λίγο στα χέρια μας. Αν κολλάει πολύ και δεν μπορούμε να τη δουλέψουμε, χρησιμοποιούμε λίγο αλεύρι.
Χωρίζουμε σε 12 κομμάτια και πλάθουμε σε μπαλάκια.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 2 φόρμες για muffin και βάζουμε ένα κομμάτι σε κάθε θήκη.
Αλείφουμε με κρόκο αραιωμένο σε νερό, σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε 30 λεπτά να φουσκώσουν.
Ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, βάζουμε το μισό βούτυρο και αφήνουμε να λιώσει.
Κόβουμε τα καπάκια από τα 6 μπριός, μετά στη μέση και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε 1 λεπτό από κάθε πλευρά για να πάρουν χρώμα.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα.
Μεταφέρουμε σε πιάτο, απλώνουμε τη μαρμελάδα, τα φρούτα, τα φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.