Φαρφάλες με λευκή σάλτσα κοτόπουλου και στραγγιστό γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά.
  2. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και μόλις πάρει βράση η σάλτσα μας κλείνουμε το μάτι.
  3. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φαρφάλες.
  4. Σουρώνουμε και βάζουμε τα ζυμαρικά πάλι στην κατσαρόλα.
  5. Προσθέτουμε το ζεστό μείγμα της σάλτσας με το κοτόπουλο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.
  6. Σερβίρουμε.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ν.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο