ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Γαρίδες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
30
2
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
½ πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
300 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κιλό γαρίδες, ξεφλουδισμένες
250 ml
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
½ κ.
Φρέσκο γάλα πλήρες
½ λεμόνι χυμό
Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ΠΡΟΪΟΝ
Φρέσκο γάλα πλήρες
Φρέσκο γάλα πλήρες
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαφράτο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
Προσθέτουμε το θυμάρι, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμαμέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρά για 2 λεπτά.
Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και προσθέτουμε την
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
.
Σιγοβράζουμε 20 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου