1. Βάζουμε τα 8 πρώτα υλικά στο μπολ του μίξερ κι ανακατεύουμε ελαφρά με ένα κουτάλι. Έπειτα χτυπάμε στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
2. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ τη ζάχαρη, την κανέλα και τους ξηρούς καρπούς.
3. Απλώνουμε το μισό μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί, ρίχνουμε το μείγμα με τους ξηρούς καρπούς και έπειτα το υπόλοιπο μείγμα κέικ.
4. Ψήνουμε στους 175 °C για 1 ώρα περίπου. Δοκιμάζουμε με το μαχαίρι αν έχει ψηθεί, προτού την βγάλουμε από το φούρνο.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, αφού κρυώσει.