Ξεκινώντας από τη δημιουργία της βάσης, θρυμματίζουμε τα μπισκότα και σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και τα απλώνουμε σε μια βάση 25 εκ. μέχρι να καλυφθεί ολόκληρη και τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Για την κρέμα βάζουμε το ζελέ σε σκόνη και προσθέτουμε το μισό νερό.
Ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να λιώσει η σκόνη.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό και το αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 2% στο ζελέ και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και τις απλώνουμε πάνω στη βάση.
Από πάνω ρίχνουμε την κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για 4-6 ώρες να σφίξει.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΣ
Ετοιμάζουμε το ζελέ ανακατεύοντας το ζελέ με το νερό σε ένα μπολ και μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία το απλώνουμε προσεκτικά πάνω από την κρέμα.
Βάζουμε στο ψυγείο το γλυκό για 2 ώρες να σφίξει και σερβίρουμε στολίζοντας το κάθε κομμάτι με δυο κομμένες φράουλες και φύλλα δυόσμου.