Ξεκινάμε χτυπώντας στο μίξερ την άχνη με την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί.
Στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ, προσθέτουμε λίγο-λίγο το Στραγγιστό γιαούρτι 2% και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σ’ ένα μετρίου μεγέθους ανοξείδωτο ή πυράντοχο ταψί -ή και πλαστικό- στρώνουμε τα μπισκότα, τη μισή κρέμα και έπειτα προσθέτουμε ξανά μπισκότα πάνω από την υπόλοιπη κρέμα.
Τέλος βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο κι όταν κρυώσει καλά, στρώνουμε πάνω στην κρέμα τη μαρμελάδα.