Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και γιαούρτι στραγγιστό

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ξεκινάμε χτυπώντας στο μίξερ την άχνη με την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί.
  2. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ, προσθέτουμε λίγο-λίγο το Στραγγιστό γιαούρτι 2% και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  3. Σ’ ένα μετρίου μεγέθους ανοξείδωτο ή πυράντοχο ταψί -ή και πλαστικό- στρώνουμε τα μπισκότα, τη μισή κρέμα και έπειτα προσθέτουμε ξανά μπισκότα πάνω από την υπόλοιπη κρέμα.
  4. Τέλος βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο κι όταν κρυώσει καλά, στρώνουμε πάνω στην κρέμα τη μαρμελάδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα