Κρέπες με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο

ΥΛΙΚΑ
  • 2 κούπες αλεύρι
  • 4 κ.σ. ζάχαρη
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • 1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ¼ κ.γ κανέλα
  • 500 ml ρόφημα Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
  • Λίγο ηλιέλαιο για το τηγάνι
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας λείος χυλός.
  2. Λαδώνουμε με ένα πινέλο ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα από τον χυλό και κουνάμε το τηγάνι με κυκλικές κινήσεις για να απλωθεί καλά ο χυλός σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
  3. Αφήνουμε λίγα λεπτά να ψηθεί η κρέπα και την γυρνάμε για να ψηθεί και από την άλλη.
  4. Γεμίζουμε τις κρέπες με φρούτα, μαρμελάδα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούμε, τις διπλώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τριμμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας ή μέλι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου