Καγιανάς με βούτυρο

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σ’ ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο Βούτυρο αγελάδος και σοτάρουμε τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι, τα οποία πρώτα έχουμε ψιλοκόψει.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει το μείγμα.
  3. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ρουφήξει τα υγρά της.
  4. Τέλος, προσθέτουμε τη Φέτα Π.Ο.Π., θρυμματίζοντας τη με το χέρι μας.
  5. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας