Καγιανάς με βούτυρο

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σ’ ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο Βούτυρο αγελάδος και σοτάρουμε τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι, τα οποία πρώτα έχουμε ψιλοκόψει.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει το μείγμα.
  3. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ρουφήξει τα υγρά της.
  4. Τέλος, προσθέτουμε τη Φέτα Π.Ο.Π., θρυμματίζοντας τη με το χέρι μας.
  5. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο