ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Καζάν ντιπί
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
2 λίτρα
Γάλα ζωής πλήρες
320 γρ. ζάχαρη
160 γρ. νισεστέ ή κορν φλάουρ
2 βανιλίνες
120 γρ. άχνη
ΠΡΟΪΟΝ
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bάζουμε σε μια κατσαρόλα το 1,5 λίτρο
Γάλα ζωής πλήρες
, τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να βράσει.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 500 ml
Γάλα ζωής πλήρες
, το νισεστέ και ανακατεύουμε.
Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε το μείγμα του νισεστέ στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει και να βγάζει φουσκάλες.
Προσθέτουμε τις βανιλίνες και ανακατεύουμε.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι 24 εκ. στη φωτιά και απλώνουμε την άχνη.
Αδειάζουμε λίγο λίγο την κρέμα και περιμένουμε περίπου 5-7 λεπτά, μέχρι να βγάζει η κρέμα καφέ φουσκάλες.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Ξεφορμάρουμε αναποδογυρίζοντας το τηγάνι πάνω σε μια πιατέλα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα