ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Κέικ Χωρίς Αυγά
Vegetarian
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
270 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
1 κ.γ. κοφτό μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κοφτό μαγειρική σόδα
1/2 κ.γ. αλάτι
255 γρ. ζάχαρη
75 γρ. κακάο κοσκινισμένο
460 γρ.
Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΟΛΥΜΠΟΣ
2 κ.γ. μηλόξιδο
125 γρ. ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, τη ζάχαρη, το κακάο και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το μηλόξιδο και ανακατεύουμε για 10’’.
Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε για άλλα 10’’.
Προσθέτουμε το μείγμα υγρών στο μείγμα στερεών και ανακατεύουμε για 15’’.
Βάζουμε το μείγμα σε 2 ταψάκια 20 εκ. στρωμένα με λαδόκολλα ή σε μια μεγάλη φόρμα για κέικ.
Χτυπάμε το ταψάκι 3 φορές ώστε να φύγει ο αέρας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180
o
C για περίπου 30’.
Το αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε προαιρετικά με άχνη ή γλάσο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου