ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟ vegan
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ PEANUTS (FROSTING)
TIPS:
*μπορούμε να μοιράσουμε το μείγμα κέικ και σε φόρμα για μάφινς ελαττώνοντας το χρόνο ψησίματος κατά το ήμισυ ελέγχοντας ανά 10 λεπτά το κέντρο από τα κέικ.
*για πιο έντονη γεύση μπορούμε να καβουρδίσουμε τα κάσιους στο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά και να συνεχίσουμε με την εκτέλεση της επικάλυψης.
*για την επικάλυψη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιονδήποτε ξηρό καρπό μας αρέσει.