ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Κέικ με ρευστή σοκολάτα
30
6
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. σοκολάτα 55% κακάο θρυμματισμένη
100 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
σε κύβους
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
1/2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
4 αυγά
200 γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. λιωμένο
Βούτυρο αγελάδος
ΠΡΟΪΟΝ
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το
Βούτυρο αγελάδος
και τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτυπάμε με μίξερ τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και χτυπάμε καλά.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Βουτυρώνουμε τα πυρεξάκια και τα γεμίζουμε με το μείγμα μέχρι τα 2/3.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς για 10-14 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο