Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά για το κέικ και χτυπάμε καλά, μέχρις ότου το μείγμα γίνει ομοιογενές.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση, την πασπαλίζουμε με κακάο και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50 λεπτά στους 180 βαθμούς.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και προσθέτουμε την κουβερτούρα και το μέλι. Αναδεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Μόλις το κέικ κρυώσει, το περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και πασπαλίζουμε με κακάο.