Κέικ με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ

ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε μαζί με το αλάτι, το πιπέρι και λίγο δυόσμο (αν θέλουμε, βάζουμε φρέσκο θυμάρι). Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε το Στραγγιστό γιαούρτι 5%, τα αυγά και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Λαδώνουμε την ταρτιέρα με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε το φύλλο τάρτας.
  4. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, τη φέτα, την γραβιέρα και το μείγμα με το γιαούρτι.
  5. Ψήνουμε στους 200℃, σε προθερμασμένο φούρνο, για 20-25 λεπτά.
  6. Λίγο πριν το βγάλουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με το τριμμένο γκούντα και περιμένουμε μέχρι να λιώσει.
  7. Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

Από την Κυριακή Κ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο