ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Κέικ με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
250 γρ.
Bούτυρο αγελάδος
2 κούπες ζάχαρη
4 αυγά
220 γρ.
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
2 βανίλιες (σκόνη)
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 ½ κούπες φαρίνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε μαζί με το αλάτι, το πιπέρι και λίγο δυόσμο (αν θέλουμε, βάζουμε φρέσκο θυμάρι). Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
, τα αυγά και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Λαδώνουμε την ταρτιέρα με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε το φύλλο τάρτας.
Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, τη φέτα, την γραβιέρα και το μείγμα με το γιαούρτι.
Ψήνουμε στους 200℃, σε προθερμασμένο φούρνο, για 20-25 λεπτά.
Λίγο πριν το βγάλουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με το τριμμένο γκούντα και περιμένουμε μέχρι να λιώσει.
Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
Από την Κυριακή Κ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο