ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Κέικ σοκολάτας
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
Βούτυρο αγελάδος
125 γρ. ζάχαρη
2 αυγά, μεσαία
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
25 γρ. κακάο
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
Γάλα ζωής πλήρες
100 γρ. κουβερτούρα 52%
ΠΡΟΪΟΝ
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το
Βούτυρο αγελάδος
σε κυβάκια και το τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και με το εξάρτημα που λέγεται φτερό χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι,το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη λαδωμένη φόρμα μιας χρήσης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 °C για περίπου 35-40 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Σπάμε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
Βράζουμε το
Γάλα ζωής πλήρες
και το ρίχνουμε πάνω από την κουβερτούρα.
Περιμένουμε 1 λεπτό και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το γλάσο πάνω από το κέικ.
Αφήνουμε να σταθεροποιηθεί το γλάσο και σερβίρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου