Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη την κολοκύθα και τη βάζουμε σε ένα σουρωτήρι.
Με τα χέρια μας την πιέζουμε για να φύγουν τα περιττά υγρά.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά μας.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον δυόσμο, το μαϊντανό, τη θρυμματισμένη Φέτα Π.Ο.Π., το πιπέρι, το αλάτι, το τριμμένο Κεφαλοτύρι, το κύμινο και το λάδι.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το κουτάλι και λίγο-λίγο προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να πλάθεται εύκολα στα χέρια μας, χωρίς να κολλάει.
Στη συνέχεια, πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, ώστε να γίνουν τραγανοί.
Τηγανίζουμε περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν και τους σερβίρουμε με ντιπ από Στραγγιστό γιαούρτι 5%, κύμινο, λάδι και μαϊντανό.