Κολοκυθόσουπα

ΥΛΙΚΑ
  • 1 μικρή κολοκύθα
  • 10 ντοματίνια
  • 1 μικρό κρεμμύδι κόκκινο
  • 3 καρότα
  • 1 κεφάλι σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 350 ml καυτό νερό
  • 1 κύβος ζωμός λαχανικών
  • 200 ml ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΠΡΟΪΟΝ
karpos-vromi-packshot-gallery-0
Βρώμη
Βρώμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε την κολοκύθα στη μέση και αφαιρούμε τα σπόρια.
  2. Τη βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο στη μέση, τα ντοματίνια, τα καρότα, το κεφάλι σκόρδο ολόκληρο και ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  3. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 oC για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
  4. Ρίχνουμε τα λαχανικά στο μπλέντερ μαζί με έναν κύβο ζωμό λαχανικών διαλυμένο σε καυτό νερό.
  5. Βάζουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ και βράζουμε για 2΄.
  6. Σερβίρουμε σε πιάτο και ραντίζουμε με λίγο έξτρα ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ και μαϊντανό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου