Στον κάδο του μπλέντερ, τοποθετούμε όλα τα υλικά, εκτός από το κοτόπουλο και το ελαιόλαδο. Αλέθουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη κρέμα.
Τοποθετούμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο σε ένα μπολ, περιχύνουμε την κρέμα των μπαχαρικών και ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθεί καλά το κοτόπουλο από την κρέμα.
Καλύπτουμε με μεμβράνη, τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο και μαρινάρουμε για τουλάχιστον 8 ώρες.
Λαδώνουμε το κοτόπουλο και το μοιράζουμε σ’ ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στο γκριλ, στους 200 °C μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να είναι 75 °C και να έχει πάρει το κοτόπουλο ένα καστανό έντονο χρώμα.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο, προσθέτοντας από πάνω τη σάλτσα γιαουρτιού και το φρέσκο κρεμμύδι.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά μεταξύ τους.