Ρίχνουμε σε ένα ταψάκι το φιλέ αμυγδάλου και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 12 λεπτά στους 170οC.
Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και τα θρυμματίζουμε με τα χέρια μας. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ (σε θερμοκρασία δωματίου), τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει το μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τις βανιλίνες, το θρυμματισμένο αμύγδαλο και το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς με μια σπάτουλα μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη μαλακή ζύμη χωρίς να κολλάει.
Μετράμε 25 γρ. το κάθε κομμάτι και τα βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180οC για 10-12 λεπτά.
Τους αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε όλους τους κουραμπιέδες πολύ καλά με ζάχαρη άχνη.